Igrače Bruder – portal v otroško domišljijo

Igrače Bruder so izdelane iz najbolj kvalitetne plastike, ki omogoča dolgoletno uporabo. Njihova posebnost in konkurenčna prednost pa ni samo kvaliteta. Izdelane so namreč enako kot pravi stroji in avtomobili, le da so v pomanjšani obliki. Tudi slogan podjetja se glasi “tako kot prava stvar”. Igrače vsebujejo vse možne detajle in so izdelane zelo natančno. Namen teh igrač je, da otroke spodbujajo k posnemanju resničnega življenja v obliki igre vlog.

Otrokom prijazne in zabavne igrače Bruder

Igrače Bruder imajo nosijo oznako “Spiel good” ali “Good Toy”. To oznako so izdali v sodelovanju s psihologi, pedagogi, zdravniki, strokovnjaki za oblikovanje, kemijo in starši.

Oznaka pomeni, da so to igračo preizkusili otroci, kasneje pa so jo pregledali in odobrili še strokovnjaki.

Njihova merila so kakovost navodil za igranje ali izdelavo, primernost za ustrezno starostno skupino, igralna vrednost, material, izdelava, konstrukcija, trajnost, zasnova, velikost in količina. Pripravljenost na igro in samo sposobnost igranja otrok pridobiva postopoma. Pri tem mu seveda lahko pomagajo tudi dobre igrače, vendar moramo pri izbiri igrače upoštevati sposobnosti in interese posameznega otroka.

Igrače Bruder so replike resničnih vozil.
Igrače Bruder so replike resničnih vozil.

Traktor, rešilec, gasilski avtomobil, …

Igrače Bruder vas v nobenem pogledu ne bodo razočarale. Med njimi boste našli številne avtomobile, traktorje, kamione, smetarje, gasilce in še veliko drugih prevoznih sredstev. Poleg tega lahko sproti dokupite razne dodatke kot so prikolice za vozila, cestni pripomočki in znaki ter vse od smetarja, policaja, gasilca in cestnega delavca. Vsi ti pripomočki skrbijo za bujno otroško domišljijo in vedno večje razvijanje sposobnosti igranja vlog.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Igrače, ki so natančni posnetki resničnih vozil

Družinsko podjetje Bruder iz Nemčije je bilo ustanovljeno leta 1926 in se uvršča med vodilne proizvajalce igrač v Evropi....

Šolske potrebščine – tanka črta med kakovostjo in ceno